Accordeon Vereniging Blij Leven

uit 's-Hertogenbosch bestaat uit twee orkesten, onder leiding van Jorind Josemans.

Het grote Orkest is een orkest voor de alle accordeonisten. Hier leer je op een ontspannen manier samen te spelen met anderen. Dit orkest geeft je ook de mogelijkheid om door te stromen naar het Ensemble.

Het Ensemble is voor de gevorderde accordeonisten. In dit orkest wordt met veel enthousiasme samengespeeld. Dit enthousiasme dragen ze graag uit door middel van concerten met een gevarieerd programma van klassiek tot pop.

De vereniging is opgericht in 1963 en na 50 jaar nog steeds jong van geest, we spelen eigentijdse muziek, maar ook klassiekers hebben een plaatsje in ons repetoire. Musicalhits en meezingers, wij zijn van alle markten thuis.

Repetities zijn op maandagavond (uitgezonderd schoolvakanties) van 19.30 uur tot 22.30 uur. We repeteren in SCC De Helftheuvel te Den Bosch. Interesse, kom eens kijken bij onze repetitie of speel meteen een deuntje mee.

Onze dirigent geeft ook les, kijk hiervoor bij de info over d’n dirigent.

Optreden doen we regelmatig, kijk in onze agenda waar en wanneer we optreden. Voor boekingen kunt u contact opnemen met onze secretaris.