Programmaprijs voor Blijleven!

We hebben prijs! En wel de Programmaprijs van het Novam Orkesten Festival 2019. Daarmee hielden we op zondag 14 april tien orkesten in de Tuinzaal van het Akoesticum in Ede achter ons.  Blijleven mocht als tweede aan de bak in de Tuinzaal. We speelden achtereenvolgens het uptempo Carlotta's Galop, Chat Pitre, het gevoelige Romance Del Diablo en tot slot vol gas de Balkan Dans. Alles bij elkaar kwamen er 24 orkesten in actie in Ede, afkomstig uit onder meer Hilversum, Rotterdam,...

Accordeonfestival Ede en wij zijn er bij!

De Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica (NOVAM) organiseert op zondag 14 april 2019 in het Akoesticum in Ede de derde editie van het festival voor accordeonorkesten. Blijleven is een van de 24 orkesten die hieraan meedoen. Een mooie gelegenheid om te spelen in een concertzaal van topkwaliteit.

Volle bak in Rosmalen

Zowel de muzikanten van Blijleven als de 240 mensen in de zaal op landgoed Coudewater in Rosmalen genoten op 27 januari 2019 met volle teugen van het concert Dansende Vingers. Met dit concert stond de accordeonvereniging stil bij haar 55-jarig bestaan. Van Bach tot Piazolla, van Gerschwin tot Galliano en John Miles (Music) kwamen voorbij. Ook zo benieuwd hoe dat klonk? Klik dan op de titel van dit bericht en beluister de uitvoering van Music.