Zondag 27 januari 2019, Blijleven, 55 jaar jong!

27-01-2019 14:30

Dit jaar bestaat onze accordeonvereniging 55 jaar. Om dit te vieren geven wij een geweldig concert op zondag 27 januari 2019 in de theaterzaal van landgoed Coudewater te Rosmalen. Dit onder de inspirerende titel: Dansende Vingers!

De titel belooft een spetterend concert waarbij de vingers zullen dansen op de accordeons met muziek van Piazolla, Bach, Gerschwin, Galliano en nog vele andere componisten.

Entreekaarten zijn te koop voor de prijs van € 10 (inclusief pauzedrankje) via de leden, bij de entree van de theaterzaal voor het concert of via emailadres: theofranken@live.nl.

Na het concert is er een afterparty waarbij we alle bezoekers van harte uitnodigen. De afterparty wordt luister bij gezet door de band Sunny Swing !