Wie zijn wij?

Wij zijn Blijleven

en wij genieten van accordeonmuziek

Accordeonvereniging Blijleven uit Den Bosch kent inmiddels een geschiedenis van 55 jaar. De club, opgericht op 6 oktober 1963, bestaat uit een orkest en een ensemble. In het orkest spelen beginners en gevorderden samen. In het ensemble spelen de gevorderde accordeonisten ook eigen nummers.

Blijleven werkte mee aan diverse grote muziekprojecten zoals Ode aan Edith Piaf (2009), Ode aan Marc Belder (2012), Van Bach tot Blijleven (2013) en Spring (2017).

Goed en overtuigend

Enthousiasme en plezier staan voorop maar ook serieus oefenen is nodig om gezamenlijk de muziekstukken kwalitatief goed en overtuigend te spelen. De dirigent zorgt voor verschillende muziekpartijen zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan spelen.

Weten hoe dat klinkt? Dat kan hier

Oefenen

Blijleven repeteert op maandagavond in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel in Den Bosch. Het orkest oefent van 19.30 tot 21.30 uur. Aansluitend, tot 22.30 uur, repeteert het ensemble.

Kom kijken en doe mee!

Hoe word ik lid?

Als je lid wilt worden van Blijleven kun je dit aangeven door middel van een mail. Een andere mogelijkheid is om langs te komen bij één van onze repetities op de maandagavond, of bij een paar repetities. Om zeker te weten dat er gerepeteerd wordt, kun je het beste even vooraf een mailtje sturen.

Zin gekregen om mee te doen? Wees welkom! Ook als je met een ander instrument wilt samenspelen met accordeonisten. Een volwaardig (orkest) lidmaatschap kost 240 euro per jaar.

Voor alle genoemde prijzen geldt het prijspeil 2019. Deze worden per jaar herzien.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Dat kan door het bestuur of de secretaris van Blijleven hiervan op de hoogte te stellen. Zie voor de volledige procedure het huishoudelijk reglement.